ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Διοργανώνovται κάθε χρόνο από τα αναγνωρισμένα αθλητικά σωματεία του χώρου Σ.Α.Ν. και ΔΡΟΜΕΑΣ, με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού /Διεύθυνση Ανάπτυξης, Τμήμα Ειδικού Αθλητισμού. Συμμετέχουν μεταμοσχευμένοι και αιμοκαθαιρόμενοι αθλητές, στα αθλήματα: Στίβος, Κολύμβηση, επιτραπέζια αντισφαίριση, Bowling.

  DownloadsΣύνδεσμοι
 άθληση - κοινωνική παρέμβαση - πολιτιστική έκφραση
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - 13οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑμΕΑ 2001


13ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΘΛΗΤΩΝ με ΑΝΑΠΗΡΙΑ
Ένα δυναμικό παρόν του Συλλόγου Αθλουμένων Νεφροπαθών.

Γράφει: Ο Νίκος Κ. ΚΑΡΑΝΤΑΚΟΣ


Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 6 έως 14 Ιουνίου 2001 υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και την ευθύνη της Παραολυμπιακής Επιτροπής το 13ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητών με Αναπηρία.

Η τελετή έναρξης έγινε την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2001 και ώρα 18:00 μ.μ. στο Εθνικό Γυμναστήριο Κηφισιάς Ζηρίνειο. Παρευρέθησαν, ο Υφυπουργός αθλητισμού κ. ΦΛΩΡΙΔΗΣ Γιώργος, ο οποίος κήρυξε και την έναρξη των αγώνων, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. ΕΞΑΡΧΟΣ Νίκος, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. ΒΑΡΣΟΣ, η Πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΗ Ιωάννα, υπηρεσιακοί παράγοντες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, συγγενείς και φίλοι των ΑμΕΑ.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Υφυπουργός κ. ΦΛΩΡΙΔΗΣ αναφέρθηκε στην αμέριστη συμπαράσταση της Ελληνικής Πολιτείας προς τους αθλητές και αθλήτριες με αναπηρία. Επίσης τόνισε ότι η Ελλάδα είναι η πρωτεύουσα του αθλητισμού για τα επόμενα χρόνια με αποκορύφωμα τους Παραολυμπιακούς αγώνες του 2004 και θα πρέπει να αποκτά εμπειρίες σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, εμπειρίες αθλητικές αλλά και οργανωτικές. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των αθλητών με αναπηρία είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για τη χώρα μας. Είναι μια γιορτή του Αθλητισμού που όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερα κίνητρα δίνει σε άτομα με αναπηρία να χαρίσουν ζωή στον εαυτό τους.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε στους αθλητές και ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. ΒΑΡΣΟΣ, ο οποίος χαρακτηριστικά τόνισε τι, είναι τιμή για τον Δήμο της Κηφισιάς να διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητών με Αναπηρία.

Ακολούθως η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΗ Ιωάννα ανέφερε στοιχεία για τους αγώνες.

Επεσήμανε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των αθλητών με αναπηρία και την συμμετοχή τους που είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά. Πήραν μέρος 700 περίπου αθλητές και αθλήτριες από 55 αθλητικά σωματεία, σε αθλήματα, στίβου, κολύμβησης, ποδηλασίας, αντισφαίρισης, άρσης βαρών, τοξοβολίας, σκοποβολής,BOCCIA, ποδόσφαιρο τυφλών, σκάκι τυφλών, τζούντο τυφλών, καθώς και στο αγωνιστικό χορό με αναπηρικά αμαξίδια.
Παρά τις αισιόδοξες εξαγγελίες της αθλητικής ηγεσίας απ' την πλευρά μας οφείλουμε να επισημάνουμε ότι δυστυχώς ο θεσμός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αθλητών με Αναπηρία δεν έχει ακόμα αποκτήσει σαφή φυσιογνωμία και ταυτότητα. Όλα γίνονται τελευταία στιγμή χωρίς προγραμματισμό όραμα και προοπτική.

Ο Σύλλογος Αθλουμένων Νεφροπαθών πολύ έγκαιρα είχε καταθέσει τις προτάσεις για την αναβάθμιση του Ειδικού Αθλητισμού και ανάδειξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αθλητών με Αναπηρία σε κορυφαίο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός με βαρυσήμαντα κοινωνικά και κατ' εξοχήν ανθρωπιστικά μηνύματα.

'Aξιοι συγχαρητηρίων είναι όλοι οι αθλητές όλων των κατηγοριών που έχουν το θάρρος και το κουράγιο να πάρουν μέρος στους αγώνες.

Αγωνιστική παρουσία του Συλλόγου Αθλουμένων Νεφροπαθών (Σ.Α.Ν.).

Οι αθλητές του Συλλόγου Αθλουμένων Νεφροπαθών αγωνισθήκαμε σε αθλήματα στίβου, κολύμβησης και επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Τα αγωνίσματα στίβου έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς « Ζηρίνειο ». Η κολύμβηση στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Δήμου Αθηναίων στο Γουδί και η επιτραπέζια αντισφαίριση στο Ο.Α.Κ.Α. στην αίθουσα Γ. ΚΑΣΙΜΜΑΤΗ. Συνολικά πήραν μέρος 39 νεφροπαθείς αθλητές 20 αιμοκαθαιρόμενοι και 19 μεταμοσχευμένοι. Χαρακτηριστική ήταν η συμμετοχή απ' όλη την Ελλάδα, όπως Κομοτηνή, Βέροια, Νάουσα, Έδεσσα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Λιβαδειά, Κόρινθο, Ιωάννινα και Αθήνα.

Όλοι οι αθλητές μας με την συμμετοχή τους ανέδειξαν την πραγματική ποιότητα ζωής που απολαμβάνουμε οι νεφροπαθείς, (μεταμοσχευμένοι - αιμοκαθαιρόμενοι).

ΑΙΜΟΚΑΘΑΙΡΟΜΕΝΟΙ

Αγωνιστικά οφείλουμε να επαινέσουμε και να συγχαρούμε όλους όσους πήραν μέρος. Επισημαίνουμε την παρουσία του αιμοκαθαιρόμενου από την Κομοτηνή

κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Αλέξανδρου, ο οποίος κατέκτησε στην κατηγορία super veteran 3 μετάλλια 1 χρυσό, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο στην κολύμβηση αποδεικνύοντας την πολλή καλή φυσική του κατάσταση και την αθλητική του υποδομή. Στην ίδια κατηγορία super veteran, συγκινητική ήταν η συμμετοχή της αιμοκαθαιρόμενης ΜΠΟΥΡΑ Χαράς η οποία παρά την ηλικία της τόλμησε και βούτηξε στην πισίνα αποδεικνύοντας το θάρρος και τη θέληση των νεφροπαθών για ζωή. Στην ίδια κατηγορία αναφέρουμε και τον αιμοκαθαιρόμενο αθλητή από την Καβάλα κ. ΑΪΒΑΖΙΔΗ Νικόλαο.

Στις μικρές κατηγορίες οφείλουμε να τονίσουμε την συμμετοχή του αιμοκαθαιρόμενου αθλητή από τα Ιωάννινα ΜΙΧΑΛΗ Δημοσθένη ο οποίος παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, εν τούτοις ήταν παρών αποδεικνύοντας την αγάπη του για τον αθλητισμό και τη βαθιά του πίστη στην αξία και την προσφορά της άθλησης αλλά και την υποστήριξη της προσπάθειας του Συλλόγου Αθλουμένων Νεφροπαθών.
Στην ίδια κατηγορία ελπιδοφόρα και συγκινητική ήταν η πρώτη συμμετοχή του αιμοκαθαιρομένου ΑΛΕΞΑΚΗ Γιάννη και της ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗ Κατερίνας.

Κλείνουμε την αναφορά μας στους αιμοκαθαιρόμενους με τον πιο παλιό αθλητή. Ο ΛΟΥΚΑΚΗΣ Μιχάλης παρά τα 25 χρόνια αιμοκάθαρσης τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει, εν τούτοις έτρεξε στα 100Μ αναδεικνύοντας κατά τον καλύτερο τρόπο το επίπεδο ζωής που προσφέρει η αιμοκάθαρση και απολαμβάνοντας τη χαρά και τη συγκίνηση που χαρίζει σε όλους ο αθλητισμός.

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΟΙ

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των μεταμοσχευμένων αθλητών του Σ.Α.Ν. Αναφέρουμε την παρουσία για άλλη μια φορά του σημαιοφόρου ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗ Αργύρη, ο οποίος παρά την ηλικία του (super veteran) και τα πολλά προβλήματα που δεν του επέτρεψαν να προετοιμασθεί όπως θα ήθελε, εν τούτοις ήταν εκεί με 1 χάλκινο μετάλλιο στη σφαίρα. Στην ίδια κατηγορία αξιέπαινη ήταν και η συμμετοχή του καθηγητή ΚΑΡΜΟΚΟΛΙΑ Δημήτρη ο οποίος κατέκτησε (1 ασημένιο και 1 χάλκινο).

Ιδιαίτερα οφείλουμε να επαινέσουμε τους μεταμοσχευμένους αθλητές της περιφερείας, ΜΑΤΣΚΙΔΗ Ισίδωρο (Αιγίνιο Πιερίας) 2 χρυσά στίβος και ΤΡΙΓΚΑ Βασίλη (Πάτρα) 2χρυσά, 1 ασημένιο στίβος, οι οποίοι με τη συμμετοχή, επιβεβαίωσαν την καλή τους φυσική κατάσταση.
Επίσης η ΣΠΑΝΟΥ Θεοδώρα από τη Βέροια πήρε μέρος για πρώτη φορά προδιαγράφοντας θετική προοπτική, με λίγη προσπάθεια και καλή προετοιμασία, αφού κατέκτησε 1 ασημένιο και 1 χάλκινο. Στην κολύμβηση ο ΛΕΓΑΤΟΣ Γαβριήλ έδωσε το δικό του παρόν κατακτώντας 3 μετάλλια (1 χρυσό και 2 χάλκινα) στην κολύμβηση.

Τέλος στις μικρές κατηγορίες πήρε μέρος μόνο ο ΧΑΤΖΗΛΕΥΤΡΗΣ Αντώνης ο οποίος κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια στο στίβο, αναδεικνύοντας το θάρρος του για συμμετοχή και την αγάπη του για τον αθλητισμό.

Αγωνιστικά ο μεγάλος απών ήταν ο ΔΡΟΣΟΣ Ρουσέτος, ο οποίος εξ αιτίας μιας ίωσης που τον βασάνιζε κατά τη διάρκεια των αγώνων δεν του επέτρεψε να πάρει μέρος. Εν τούτοις, η αδιαθεσία αυτή δεν τον εμπόδισε καθόλου να πάρει μέρος στην παρέλαση. Μαζί με τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Γιάννη φρόντισαν για την εντυπωσιακή εμφάνιση των αθλητών του Σ.Α.Ν.

Το 13ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητών με Αναπηρία αποτελεί πλέον παρελθόν και η συμμετοχή του Συλλόγου Αθλουμένων Νεφροπαθών (Σ.Α.Ν.) είναι μια θετική ιστορική καταγραφή. Προσπαθήσαμε με την παρουσία και τις παρεμβάσεις μας σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικό, οργανωτικό) να συμβάλλουμε στην αναβάθμισή του, ελπίζοντας και πιστεύοντας ότι οι αρμόδιοι θα αντιληφθούν τη σπουδαιότητά του και θα φροντίσουν να αναδειχθεί σε ουσιαστική κοινωνική παρέμβαση και δυνατότητα εξοικείωσης της Ελληνικής κοινωνίας με τα 'Aτομα με Ειδικές Ανάγκες τις δραστηριότητές μας και τις δεξιότητες της κάθε αναπηρίας.

Οφείλουμε τέλος να αναφερθούμε σε όσους εργάσθηκαν για την πραγματοποίησή του παρά τις αδυναμίες και τις ατέλειες. Στην αθλητική ηγεσία, τον Υφυπουργό κ. ΦΛΩΡΙΔΗ Γιώργο και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. ΕΞΑΡΧΟ Νίκο. Την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΗ Ιωάννα, την κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Γιάννα και τον Υπεύθυνο Αγωνιστικού Προγράμματος κ. ΛΟΪΖΑ Κώστα και τον αλυτάρχη κ. ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ Νίκο. Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει σε όλα τα στελέχη της ΕΚΟΦ. Τον υπεύθυνο, παρουσιαστή και προπονητή κολύμβησης κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Γιάννη οι οποίοι διακρίθηκαν για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους και την άψογη διεξαγωγή της κολύμβησης.

Ο Σύλλογος Αθλουμένων Νεφροπαθών με αίσθημα ευγνωμοσύνης, ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που μας συμπαραστέκονται στη δύσκολη αλλά τόσο γοητευτική προσπάθειά μας. Την εταιρία ROCHE για τη χορηγία της στο αθλητικό υλικό. Τη NOVARTIS, JANSSEN CILAG, Ιατρικό Αθηνών ART LIFE, DIOPHAR, τον ιατρό κ. ΦΟΥΝΤΑ Αθανάσιο, ALPHA BANK, ETBA BANK, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Όμιλος Επιχειρήσεων ΑΣΠΙΣ.

Ολοκληρώνοντας τις σκέψεις μας για το 13ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητών με Αναπηρία οφείλω να υπενθυμίσω την κατ' αρχήν δέσμευσή μας ως Σύλλογος Αθλουμένων Νεφροπαθών ότι θέλουμε τους νεφροπαθείς ενεργούς και δραστήριους πολίτες και όχι παρατηρητές της ζωής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι συμμετέχοντες αθλητές μας, δεν επαναπαύονται στην καλή κατάσταση της υγείας τους αλλά προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο απ' όπου ο καθένας μπορεί.

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΟΙ:

ΚΑΡΜΑΚΟΛΙΑΣ Δημήτρης καθηγητής Πανεπιστημίου LA VERNE ΜΑΤΣΚΙΔΗΣ Ισίδωρος καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ΛΕΓΑΤΟΣ Γαβριήλ καθηγητής Λυκείου, ΚΑΜΟΥΤΣΗΣ Κώστας καθηγητής ΤΕΙ, ΤΡΙΓΚΑΣ Βασίλης Πολιτικός Μηχανικός, ΚΑΡΑΝΤΑΚΟΣ Νίκος Ανθυπαστυνόμος Ελληνικής Αστυνομίας, ΧΑΤΖΗΛΕΥΤΕΡΗΣ Αντώνης μαθητής Λυκείου, ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ Παναγιώτης Προπονητής, ΛΟΥΚΑΚΗΣ Δημήτρης υπάλληλος Εταιρίας Θερμικών Λεωφορείων (ΕΘΕΛ).

ΑΙΜΟΚΑΘΑΙΡΟΜΕΝΟΙ:

ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗ Κατερίνα υπάλληλος ΟΓΑ, ΜΕΞΗ 'Aννα υπάλληλος Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων, ΑΝΑΧΟΥΡΛΗΣ Αθανάσιος Πολεμικό Ναυτικό, ΣΕΚΑΔΑΚΗΣ Μιχάλης φοιτητής, ΑΛΕΞΑΚΗΣ Γιάννης μαθητής Λυκείου, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Βαγγέλης υπάλληλος Δήμου Ζωφράφου, ΚΑΛΛΙΔΗΣ Δημήτρης φοιτητής κοινωνιολογίας και ΣΕΧΡΕΜΕΛΗΣ Γιάννης, υπάλληλος Δήμου Λιβαδειάς και επί μακρό χρονικό διάστημα συνδικαλιστής.

Συνολικός Αριθμός Μεταλλίων των Αθλητών του Συλλόγου Αθλουμένων Νεφροπαθών στο 13ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητών με Αναπηρία.

Κορυφή της σελίδαςΚορυφή

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 13ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ με ΑΝΑΠΗΡΙΑ

ΑΙΜΟΚΑΘΑΙΡΟΜΕΝΟΙ

ΧΡΥΣΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΓΩΝΙΣΜΑ

ΧΡΟΝΟΣ

ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ADULT

ΜΗΚΟΣ

2.96

ΚΑΠΠΑΣ ΗΛΙΑΣ

ADULT

ΕΠΙΤΡΑΠ. ΑΝΤΙΣΦ.

ΜΕΞΗ ΑΝΝΑ

SENIOR

ΕΛΑΣΤ. ΣΦΑΙΡΑ

33.60

ΑΝΑΧΟΥΡΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

SENIOR

ΕΠΙΤΡΑΠ. ΑΝΤΙΣΦ.

ΝΤΡΕΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

SENIOR

ΕΠΙΤΡΑΠ. ΑΝΤΙΣΦ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

S-VETERAN

100Μ ΠΡΟΣΘΙΟ

1.53.43

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

VETERAN

100Μ

18.4

ΑΡΓΥΡΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΓΩΝΙΣΜΑ

ΧΡΟΝΟΣ

ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ADULT

100Μ

21.2

ΣΕΚΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ADULT

ΕΠΙΤΡΑΠ. ΑΝΤΙΣΦ.

ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ADULT

100Μ

17.4

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ADULT

ΕΠΙΤΡΑΠ. ΑΝΤΙΣΦ.

ΜΕΞΗ ΑΝΝΑ

SENIOR

ΣΦΑΙΡΑ

5.29

ΣΕΧΡΕΜΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

VETERAN

100Μ

19.1

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

S-VETERAN

50ΜΠΡΟΣΘΙΟ

56.75

ΧΑΛΚΙΝΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΓΩΝΙΣΜΑ

ΧΡΟΝΟΣ

ΛΙΟΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

SENIOR

100Μ

19.9

ΛΙΟΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

SENIOR

ΥΨΟΣ

1.00

ΣΕΧΡΕΜΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

VETERAN

ΣΦΑΙΡΑ

8.13

ΑΪΒΑΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

S-VETERAN

100Μ

21.2

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

S-VETERAN

50Μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

44.75

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΟΙ

ΧΡΥΣΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΓΩΝΙΣΜΑ

ΧΡΟΝΟΣ

ΧΑΤΖΗΛΕΥΤΕΡΗΣ

JUNIOR

100Μ

17.0

ΧΑΤΖΗΛΕΥΤΕΡΗΣ

JUNIOR

ΜΗΚΟΣ

3.51

ΛΕΓΑΤΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

SENIOR

50Μ ΠΡΟΣΘΙΟ

43.60

ΜΑΤΣΚΙΔΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ

SENIOR

ΥΨΟΣ

1.40

ΜΑΤΣΚΙΔΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ

SENIOR

ΜΗΚΟΣ

4.53

ΤΡΙΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

VETERAN

800Μ

3.11

ΤΡΙΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

VETERAN

100Μ

14.6

ΑΡΓΥΡΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΓΩΝΙΣΜΑ

ΧΡΟΝΟΣ

ΜΟΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ADULT

200Μ

31.9

ΣΠΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

SENIOR

ΥΨΟΣ

1.05

ΚΑΡΑΝΤΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

SENIOR

ΥΨΟΣ

1.40

ΤΡΙΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

VETERAN

ΜΗΚΟΣ

3.98

ΚΑΡΜΑΚΟΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

S-VETERAN

ΕΠΙΤΡΑΠ. ΑΝΤΙΣΦ.

ΧΑΛΚΙΝΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΓΩΝΙΣΜΑ

ΧΡΟΝΟΣ

ΜΟΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ADULT

ΣΦΑΙΡΑ

8.19

ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

SENIOR

200Μ

33.9

ΚΑΡΑΝΤΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

SENIOR

ΕΠΙΤΡΑΠ. ΑΝΤΙΣΦ.

ΛΕΓΑΤΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

SENIOR

100Μ ΠΡΟΣΘΙΟ

1.41.73

ΣΠΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

SENIOR

100Μ

20.5

ΛΕΓΑΤΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

SENIOR

50Μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

38.10

ΚΑΡΜΑΚΟΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

S-VETERAN

50Μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

43.80

ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

S-VETERAN

ΣΦΑΙΡΑ

8.03

 

Μεταμοσχευμένοι

Αιμοκαθαιρόμενοι

Χρυσά

7

7

Ασημένια

5

7

Χάλκινα

8

5

Συνολικά

20

19

Γενικό Σύνολο

39

Κορυφή της σελίδαςΚορυφή

       

Βερανζέρου 15, 10677 Αθήνα. Τηλέφωνο:210-33.06.716/8
2005 © Renal Patients Athletic Association. All Rights Reserved
aqua-animation