ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Διοργανώνονται από Οργανισμούς που σκοπός τους είναι με αυτή την κίνηση να αναδείξουν το αθλητικό ιδεώδες. Συμμετέχουν ανάλογα με τον θεσμό Αιμοκαθερόμενοι ή Μεταμοσχευμένοι αθλητές και διοργανώνονται χωρίς συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο.

  DownloadsΣύνδεσμοι
 άθληση - κοινωνική παρέμβαση - πολιτιστική έκφραση
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - Διεθνής αθλητική συνάντηση στίβου με συμμετοχή ΑμΕΑ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΒΟΥ
ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑμΕΑ


Την 31 Ιουλίου 1999 διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Καβάλας μια διεθνής αθλητική συνάντηση στίβου μεταξύ της Ελλάδος και της Τσεχίας. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δήμος ΚΑΒΑΛΑΣ που ανέβαλε την διοργάνωση με την Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού 'Aθλησης και Νεολαίας Καβάλας, συμπεριέλαβε σ' αυτούς τους αγώνες Ατομα με Ειδικές Ανάγκες.

Πήραν μέρος 38 αθλητές και από τα αθλητικά σωματεία ΙΡΙΣ (13), ΠΑΣΚΑ(2), ΣΑΝ(5), ΙΑΠΕΤΟΣ(5),ΠΥΡΣΟΣ(10), Μ.Α.94(3).

Χαρακτηριστική ήταν η συμμετοχή των αθλητών του Συλλόγου Αθλουμένων Νεφροπαθών που δεν περιορίσθηκαν μόνο στο καθαρά αγωνιστικό μέρος. Επισκέφθηκαν την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Καβάλας και παρότρυναν και τους νεφροπαθείς της ευρύτερης περιοχής να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Επίσης με γιγαντοαφίσσες και πανώ που τοποθέτησαν στο στάδιο πρόβαλλαν το μήνυμα της ιδέας της ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ. Ο Σ.Α.Ν. είναι μια πρωτόγνωρη και φιλόδοξη προσπάθεια που στοχεύει να δώσει την ευκαιρία στους νεφροπαθείς (αιμοκαθαιρόμενους- μεταμοσχευμένους) να ζήσουν τη χαρά και την συγκίνηση του αθλητισμού.

Η αντιπροσωπεία του ΣΑΝ βρέθηκε σ' αυτούς τους αγώνες με την ευαισθησία και την συμπαράσταση των χορηγών, της φαρμακευτικής εταιρείας ROCHE και της εταιρείας αθλητικών ειδών PUMA. "Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον εκδότη Νικόλαο Παπανικολάου για την ουσιαστική του χορηγία.

Κορυφή της σελίδαςΚορυφή

       

Βερανζέρου 15, 10677 Αθήνα. Τηλέφωνο:210-33.06.716/8
2005 © Renal Patients Athletic Association. All Rights Reserved

aqua-animation