ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Διοργανώνονται από Οργανισμούς που σκοπός τους είναι με αυτή την κίνηση να αναδείξουν το αθλητικό ιδεώδες. Συμμετέχουν ανάλογα με τον θεσμό Αιμοκαθερόμενοι ή Μεταμοσχευμένοι αθλητές και διοργανώνονται χωρίς συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο.

  DownloadsΣύνδεσμοι
 άθληση - κοινωνική παρέμβαση - πολιτιστική έκφραση
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - Τρίτσεια 2003

«ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2003»
Μια εντυπωσιακή συμμετοχή των αθλητών του Σ. Α. Ν.


Επιμέλεια Νίκος Κ. ΚΑΡΑΝΤΑΚΟΣ

Με την ευθύνη του Συνδέσμου Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου και την συνδρομή του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Γ.Σ. την Κυριακή 25 Μαΐου 2003, τα ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2003.
Πρόκειται για αγώνες στίβου που είναι αφιερωμένοι στον εκλιπόντα παλιό πρωταθλητήστίβου, πολιτικό, δήμαρχο Αθηναίων και οραματιστή Αντώνη ΤΡΙΤΣΗ.
Σ'αυτή τη διοργάνωση ήταν παρών και ο Σύλλογος Αθλουμένων Νεφροπαθών
Σ. Α. Ν. με δύο μεταμοσχευμένους αθλητές του, στην κατηγορία 45-49 ετών.
• Τον Μιχάλη ΕΛΑΤΙΦ που πήρε μέρος στην σφαίρα (7.250) και με επίδοση 7.95 μέτρα, κατέκτησε την δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο.
• Τον Νίκο ΚΑΡΑΝΤΑΚΟ που πήρε μέρος στο άλμα εις ύψος και με επίδοση 1,40μ. κατέκτησε την τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο.

Οι αθλητές μας, δέχθηκαν την ευγενική πρόταση για συμμετοχή, του προέδρου της Ομοσπονδίας Ε.Β.Α.Σ. κυρίου Συμεών ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ και με πολύ προθυμία πήραν μέρος στους αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι Βετεράνοι αθλητές και οι αθλητές του Συλλόγου Αθλουμένων Νεφροπαθών. Τα στοιχεία αυτά δεν είναι άλλα από την καλλιέργεια και ανάπτυξη αθλητικής δραστηριότητας με στόχο την καταξίωση της αθλητικής ιδέας και την προβολή της αξίας του αθλητισμού στην ποιότητα ζωής. Την ευθύνη του αγωνιστικού μέρους είχε ο διακεκριμένος αλυτάρχης κ. ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ Νίκος.
Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους παλιές δόξες του στίβου και του αθλητισμού, ανάμεσα στις οποίες ξεχώρισαν, ο παγκοσμιονίκης Χρήστος ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ο πρώην βουλευτής του ΔΗ.Κ.ΚΙ. Γιάννης ΔΗΜΑΡΑΣ, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου ΑΘΗΝΑΙΩΝ κ. ΣΚΙΑΔΑΣ και εκπρόσωπος της Δημάρχου κυρίας Ντόρας ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.
Επίσης τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του και ο πρόεδρος της Τράπεζας ΑΤΤΙΚΗΣ και παλιός πρωταθλητής κ. Κώστας ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Νίκος ΒΕΝΑΡΔΟΣ ως εκπρόσωπος του Υπουργού Δημόσιας Τάξης, οι παλιοί πρωταθλητές Νίκος ΡΕΓΚΟΥΚΟΣ, Νίκος ΓΕΩΡΟΠΟΥΛΟΣ και Γιώργος ΚΑΒΟΥΡΑΣ. Επίσης παραβρέθηκε ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας κριτών κ. Παντελής ΜΗΤΣΗΣ. Τέλος οφείλουμε να επισημάνουμε, το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την καθοριστική συμβολή στην πραγματοποίηση των αγώνων του προέδρου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Γ.Σ. και προέδρου του ΑΝΤΕΝΑ κ. Μίνωα ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ο οποίος παρεχώρησε τις εγκαταστάσεις και κάλυψε κάποια στιγμιότυπα από τους Αγώνες.

Οι αθλητές μας κέρδισαν τα κολακευτικά σχόλια των υπολοίπων αθλητών, παραγόντων και παρευρισκομένων. Συγκινητική είναι η ενθάρυνση και η παρότρυνση του προέδρου της Ομοσπον
Ολοκληρώνοντας τις σκέψεις μας με την ευκαιρία αυτής της συμμετοχής, θέλουμε να επαινέσουμε για την μεγάλη τους προσφορά, όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό των βετεράνων και ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή ανάλογες διοργανώσεις που καταξιώνουν το αθλητικό Ιδεώδες, να τυγχάνουν περισσότερης αναγνώρισης και υποστήριξης σε θεσμικό πλέον επίπεδο.

Κορυφή της σελίδαςΚορυφή

       

Βερανζέρου 15, 10677 Αθήνα. Τηλέφωνο:210-33.06.716/8
2005 © Renal Patients Athletic Association. All Rights Reserved

aqua-animation