Σε αυτή την σελίδα θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες για το πως μπορείτε να βοηθήσετε την προσπάθεια μας ανάλογα με τη θέση σας.

  DownloadsΣύνδεσμοι
 άθληση - κοινωνική παρέμβαση - πολιτιστική έκφραση
Πως μπορείς να βοηθήσεις...    


ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ

  • Οι νεφροπαθείς αιμοκαθαιρόμενοι και μεταμοσχευμένοι με το να καταφύγουν στον Αθλητισμό και να απολαύσουν τις χαρές και τις συγκινήσεις του.
  • Οι γιατροί και οι νοσηλευτές με το να παροτρύνουν τους νεφροπαθείς να προσεγγίσουν και να συμμετέχουν στη γυμναστική και τον Αθλητισμό.
  • Οσοι γοητεύεστε και συγκινήστε από τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας και μπορείτε να μας βοηθήσετε οικονομικά, περιμένουμε την βοήθειά σας στον λογαριασμό 016- 47779403 της Εμπορικής Τράπεζας.
  • Οσοι έχετε προτάσεις οι οποίες θα ενισχύσουν και θα διευρύνουν τις δραστηριότητές μας και θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι, σας περιμένουμε να τις πραγματοποιήσουμε ΜΑΖΙ.
    Πατήστε εδώ για την αίτηση εγγραφής
  • Οσοι πιστεύετε ότι η Ιδέα της ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ, αντιπροσωπεύει τον προβληματισμό και την ευαισθησία σας και θέλετε να διαδώσετε αυτή την ιδέα, γίνετε τώρα ΔΩΡΗΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ. Επικοινωνήστε με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων στο τηλ. 1147 ή επισκευθείτε το Web Site www.eom.gr

       

Βερανζέρου 15, 10677 Αθήνα. Τηλέφωνο:210-33.06.716/8
2005 © Renal Patients Athletic Association. All Rights Reserved

aqua-animation