Μέσα από την πτυχή της Πολιτιστικής έκφρασης, στοχεύουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους νεφροπαθείς, να αναδείξουν τον προβληματισμό, την ευαισθησία, την ανησυχία και τον στοχασμό τους, με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν, ποίηση, λογοτεχνία, ζωγραφική.
Χαρακτηριστική είναι η ευαισθητοποίηση των σκιτσογράφων, ΣΤΑΘΗ, Γιάννη ΔΕΡΜΕΤΖΟΓΛΟΥ, Πάνου ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΠΑΥΛΙΔΗ οι οποίοι ανιδιοτελώς με τα σκίτσα τους, προσέφεραν πολύ μεγάλο έργο, στην προβολή και την διάδοση της Δωρεάς Οργάνων.
Αξιόλογη επίσης είναι και η συμβολή της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, οι οποίοι μας συμπαραστέκονται στην προσπάθειά μας για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση.

  DownloadsΣύνδεσμοι
 άθληση - κοινωνική παρέμβαση - πολιτιστική έκφραση
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - Συναυλία Σ.Ε.Φ.  

 

1η Πανευρωπαϊκή Αθλητική Συνάντηση Νεφροπαθών
Συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας
για την ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ

Με την ευκαιρία της τελετής έναρξης της 1ης Πανευρωπαϊκής Αθλητικής Συνάντησης Νεφροπαθών, που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2000 και ώρα 20:00, διοργανώθηκε μεγάλη συναυλία για την δωρεά οργάνων, στην οποία συμμετείχαν αφιλοκερδώς, οι παρακάτω αξιόλογοι καλλιτέχνες :

Γιώργος Ανδρέου, Χρήστος Θηβαίος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Μπάσης, Αντώνης Μιτζέλος, Διονύσης Τσακνής, Ελένη Τσαλιγοπούλου, και Θεοδοσία Τσάτσου.

Την Τελετή Έναρξης κήρυξε ο Πρόεδρος της Βουλής κος Απόστολος Κακλαμάνης.


  Κορυφή της σελίδαςΚορυφή

       

Βερανζέρου 15, 10677 Αθήνα. Τηλέφωνο:210-33.06.716/8
2005 © Renal Patients Athletic Association. All Rights Reserved

aqua-animation