Μέσα από την πτυχή της Πολιτιστικής έκφρασης, στοχεύουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους νεφροπαθείς, να αναδείξουν τον προβληματισμό, την ευαισθησία, την ανησυχία και τον στοχασμό τους, με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν, ποίηση, λογοτεχνία, ζωγραφική.
Χαρακτηριστική είναι η ευαισθητοποίηση των σκιτσογράφων, ΣΤΑΘΗ, Γιάννη ΔΕΡΜΕΤΖΟΓΛΟΥ, Πάνου ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΠΑΥΛΙΔΗ οι οποίοι ανιδιοτελώς με τα σκίτσα τους, προσέφεραν πολύ μεγάλο έργο, στην προβολή και την διάδοση της Δωρεάς Οργάνων.
Αξιόλογη επίσης είναι και η συμβολή της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, οι οποίοι μας συμπαραστέκονται στην προσπάθειά μας για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση.

  DownloadsΣύνδεσμοι
 άθληση - κοινωνική παρέμβαση - πολιτιστική έκφραση
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - Συναυλία Ζωγράφου  

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ


Επιμέλεια: Νίκος ΚΑΡΑΝΤΑΚΟΣ

Ο Σύλλογος Αθλουμένων Νεφροπαθών στη προσπάθειά του για προβολή και διάδοση του μηνύματος της ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ, με πρωτοβουλία του μέλους του Δ.Σ. Βαγγέλη ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, δέχθηκε την πρόταση της Νεολαίας ΠαΣοΚ. Ζωγράφου και σε συνεργασία με άλλους τοπικούς και κοινωνικούς φορείς, διοργανώθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2000, στο Δημοτικό Στάδιο Ζωγράφου "Γρ. Λαμπράκης", συναυλία που ήταν αφιερωμένη στη ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ. Στη συναυλία πήραν μέρος οι καλλιτέχνες Κώστας ΤΟΥΡΝΑΣ, Βασίλης ΚΑΖΟΥΛΗΣ και οι ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ.

Τη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους ο Α΄ αντιπρόεδρος της Βουλής, κος Κώστας ΓΕΙΤΟΝΑΣ, ο Βουλευτής της Β΄ Αθηνών κος Αθανάσιος ΑΣΚΙΤΗΣ, ο Δήμαρχος ΖΩΓΡΑΦΟΥ κος Γιάννης ΚΑΖΑΚΟΣ.

Ο Σ. Α. Ν. παρευρέθη με τον πρόεδρο κ Κώστα ΚΑΜΟΥΤΣΗ και τα μέλη του Δ. Σ. ΔΡΟΣΟ Ρουσέτο, Γιάννη ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και Βαγγέλη ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟ.

Εκ μέρους των τοπικών φορέων απηύθυνε χαιρετισμό ο πολιτευτής κ. Γιάννης ΡΕΓΓΑΣ ο οποίος επαίνεσε τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους αυτή. Από την τοπική Νεολαία ΠαΣοΚ Ζωγράφου απηύθυνε χαιρετισμό ο εκπρόσωποε της Νομαρχιακής κος Νίκος ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ.

Εκ μέρους του Σ. Α. Ν. απηύθυνε χαιρετισμό ο Γ. Γ. ΚΑΡΑΝΤΑΚΟΣ Νίκος, ο οποίος ευχαρίστησε την Νεολαία ΠαΣοΚ Ζωγράφου και τους τοπικούς φορείς για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον τους. Στους διοργανωτές και στους καλλιτέχνες ο Σ.Α. Ν. απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά και την συμβολή τους στην προβολή και την διάδοση του μηνύματος της Ιδέας της Δωρεάς Οργάνων.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί η ευρύτερη προβολή αυτής της συναυλίας από τους διοργανωτές, αφού εκτυπώθηκαν περίπου 5.000 ενημερωτικά τρίπτυχα τα οποία διανεμήθηκαν στους κατοίκους της πόλης και αναρτήθηκαν σε κεντρικούς δρόμους περίπου 20 αεροπανό.

  Κορυφή της σελίδαςΚορυφή

       

Βερανζέρου 15, 10677 Αθήνα. Τηλέφωνο:210-33.06.716/8
2005 © Renal Patients Athletic Association. All Rights Reserved

aqua-animation