Μέσα από την πτυχή της Πολιτιστικής έκφρασης, στοχεύουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους νεφροπαθείς, να αναδείξουν τον προβληματισμό, την ευαισθησία, την ανησυχία και τον στοχασμό τους, με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν, ποίηση, λογοτεχνία, ζωγραφική.
Χαρακτηριστική είναι η ευαισθητοποίηση των σκιτσογράφων, ΣΤΑΘΗ, Γιάννη ΔΕΡΜΕΤΖΟΓΛΟΥ, Πάνου ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΠΑΥΛΙΔΗ οι οποίοι ανιδιοτελώς με τα σκίτσα τους, προσέφεραν πολύ μεγάλο έργο, στην προβολή και την διάδοση της Δωρεάς Οργάνων.
Αξιόλογη επίσης είναι και η συμβολή της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, οι οποίοι μας συμπαραστέκονται στην προσπάθειά μας για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση.

  DownloadsΣύνδεσμοι
 άθληση - κοινωνική παρέμβαση - πολιτιστική έκφραση
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - Τηλεκάρτες  

Σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταφορών κ' Επικοινωνιών έγινε πρόταση στον ΟΤΕ για έκδοση σειράς τηλεκαρτών με θέμα τη δωρεά οργάνων.

Ο Σ.Α.Ν. ευχαριστεί θερμά τους σκιτσογράφους :

Στάθη, Γιάννη Δερμετζόγλου, Πάνο Μαργαγκό, Αντώνη Χατζησάββα και Βαγγέλη Παυλίδη για την ευαισθησία τους και τη βοήθειά τους στην προσπάθεια μας για ευαισθητοποίηση στην ΙΔΕΑ της ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ.

Μεγαλύτερη προβολήΜεγαλύτερη προβολήΜεγαλύτερη προβολήΜεγαλύτερη προβολή

  Κορυφή της σελίδαςΚορυφή

       

Βερανζέρου 15, 10677 Αθήνα. Τηλέφωνο:210-33.06.716/8
2005 © Renal Patients Athletic Association. All Rights Reserved

aqua-animation